Cicle Economia


Cicle que té com objectiu analitzar la situació econòmica actual, reflexionant sobre la crisi i veient les alternatives a la crisi i al model capitalista. Es tracta d’un conjunt de xerrades portades a terme per especialistes i adreçades a tot tipus de públic. Les sessions emfasitzaran el debat i comptaran, en alguns casos,amb suport audiovisual.

2 DE MARÇ. La situació econòmica actual. ALBERT RECIO. Professor d’economiade la Universitat Autònoma de Barcelona - Escoltar audio (mp3 40mb)

L'Actual, 02/03/12
“Les regles del joc econòmic han de canviar i han d’afavorir la majoria de la població”, 

Albert Recio

9 DE MARÇ. Passi de la pel•lícula: INTERFERÈNCIES amb debat posterior a càrrec de IOLANDA FRESNILLO, Membre de l’Observatori del Deute en la Globalització ODG. (Preu: 3 euros de suport al projecte).16 DE MARÇ. Què vol dir que els països tenen deute? Amb qui i per què el tenen? Possibles solucions. DANI GÓMEZ-OLIVÉ. Membre de l’Observatori del Deute en la Globalització ODG.


30 DE MARÇ: Com funciona una banca ètica? DAVID FERNÁNDEZ, activista social i membre de COOP57.


14 D'ABRIL: El frau fiscal. Per una fiscalitat justa. MIGUEL ANGEL MAYO. Pèrit judicial en termes de delicte fiscal, coordinador de Gestha a Catalunya.

Veure presentació
Hora: 19.h.
Lloc: Cal Gorina.